Сайт за дограма BGdograma.com 18.04.2011г. Стартира новият уеб сайт за pvc и алуминиева дограма. Тук ще намерите подробна информация за предлаганата от нас дограма и актуални цени. виж още
Блог за дограма 18.04.2011г. Към уеб сайта на BGdograma.com - стартира и Блог на същата тематика. В него ще може да научавате актуалните новини за предлаганите продукти, както и да изказвате своето мнение. виж още
щори Фирма УНИТЕХ-БГ произвежда качествени щори, дограма, комарници и врати хармоника. Това, че сме директен производител ни дава възможност да гарантираме високо качество на предлаганата продукция и изключително атрактивни и конкурентни цени и срокове на изпълнение. Доверието на нашите клиенти е в основата на нашето развитие и утвърждаване на пазара!

За да задоволим всеки вкус и желание предлагаме всички видове външни и вътрешни щори - хоризонтални алуминиеви щори, вертикални щори, римски щори, плисе щори, роло щори, дървени хоризонтални щори и външни ролетни щори. Всички щори се предлагат в разнообразни модели и цветове.Хоризонтални щори
Те са надеждни, лесни за употреба и много практични. Контролирането на светлината става бързо, лесно и удобно. Ламелите на щорите са алуминиеви с широчина 25 мм. и се предлагат в множество пъстри и красиви цветове.
информация, цени и цветове виж тукВертикални щори
Вертикалните щори са елегантни, модерни и съвременни. Те допринасят за завършения вид на всеки дом и офис. Механизмите за управление се предлагат в няколко комбинация и задоволяват всички желания. Вертикалните щори могат да се монтират както на таван така и на стена. Позволяват лесен контрол на светлината. Предлагат се в богата цветова гама.
информация, цени и цветове виж тукДървени щори
Този тип щори са подходящи за всяко заведение, дом и офис, като създават усещане за лукс, изисканост и топлина. Фирмата предлага дървени щори с ширина на ламела 25 мм. За по-голям ефект горната греда е скрита посредством декоративен дървен корниз.
информация, цени и цветове виж тукРимски щори
Римските щори са един от най-актуалните модели в съвременния интериор. Те внасят в дома Ви елегантност и стил. Изработват се от текстил със замайващи модерни цветове, които да подхождат на Вашия интериор.
информация, цени и цветове виж тукРоло щори
Роло щората е модерна, практична и елегантна. Тя е едно различно решение за интериора Ви, като е подходяща за всеки тип стая и прозорци. Предлага се в два варианта - с кутия и водачи и без водачи. Цветовата гама на роло щорите е богата на слънчеви и закачливи цветове.
информация, цени и цветове виж тукПлисе щори
Този тип щори е изключително елегантен, ефектен и интересен. Материалът, който се използва е текстилен с антистатичен ефект и не задържа миризми, за това е подходящ за всякакви помещения. Фирмата предлага и т.нар. вариант "Ден и Нощ", който е комбинира две материи с избрани от Вас платове и цветове - един плат подходящ за деня, а другият да създава дискретност и уединение през нощта.
информация, цени и цветове виж тукВъншни ролетни щори
Те цялостно оформят и защитават дограмата в един дом. Ламелите могат да бъдат алуминиеви и пвц. При този вид щори има възможност за 100% затъмнение на помещението и допринасят за допълнителна топло и шумоизолация.
информация, цени и цветове виж туквърни се горе