Сайт за дограма BGdograma.com 18.04.2011г. Стартира новият уеб сайт за pvc и алуминиева дограма. Тук ще намерите подробна информация за предлаганата от нас дограма и актуални цени. виж още
Блог за дограма 18.04.2011г. Към уеб сайта на BGdograma.com - стартира и Блог на същата тематика. В него ще може да научавате актуалните новини за предлаганите продукти, както и да изказвате своето мнение. виж още
ПВЦ дограмата е идеално решение за всеки апартамент, офис, или къща. Тя съчетава съвременен дизайн и отличен естетически вид. PVC дограма предлага оптимално съотношение между цена и качество и редица други положителни характеристики. Тя е издържлива на климатични промени, защитена е от UV-лъчение, цветовете са дълготрайни.

Благодарение на многокамерната си конструкция, pvc дограма има отлични топло- и звукоизолиращи свойства и съответства на всички изисквания за модерна дограма. Могат да бъдат поставяни всички видове звукоизолиращи и термоизолиращи стъкла. Вградените в PVC профилите стоманени усилители осигуряват нужната здравина и спомагат за реализирането на всички възможни прозоречни конструкции. PVC дограмата придава невероятно усещане за уют и комфорт.

BGdograma.com произвежда pvc дограма със профили Salamander - система Brugmann и профили Profilink.

PVC Дограма Salamander SALAMANDER произвежда само профили от клас А, които се отличават с перфектен дизайн, качество и многообразие от възможности за оформяне. Системите са 5 камерни, с голяма конструктивна ширина, позволяваща вграждане на стъклопакет до 48 мм. В средната камера е поместен укрепващ профил от стомана, производство на завода KRUPS - Германия. PVC профилите с марка SALAMANDER са с високи показатели за термо- и шумоизолация.
подробна информация за pvc дограма Salamander цени за pvc дограма SalamanderPVC Дограма Profilink ПВЦ дограмата е изключително важен елемент за оформянето на фасадата на вашето жилище, офис или къща. Той трябва да бъде лесен за експлоатация, надежден, подвижен и разбира се с дълъг живот. Всичко това Ви осигуряват PVC прозоречните системи от Profilink!
подробна информация за pvc дограма Profilink цени за pvc дограма ProfilinkПри производството на PVC профили SALAMANDER особено внимание се отделя за обезпечаване на голяма устойчивост на дограмата срещу продължителните влияния на слънчевите лъчи. SALAMANDER винаги е използвал най-добрите материали при производството на PVC профилите.

Особено внимание трябва да се обърне на гланца и "ослепителната белота", които са патент на марка SALAMANDER. Този гланц и белота са постигнати в следствие на гъстата молекулна решетка, което не позволява проникването в дълбочина на агресивните съставки на околната среда, а също и на достатъчното количество магнезиев оксид. Това е най-скъпата добавка към сместа за PVC, вложен в суровината за производство на профила. Той е основният противодействащ фактор срещу разрушителното действие на ултравиолетовите лъчи. За количеството на магнезиев оксид в профила може да се съди по неговата белота. SALAMANDER няма конкурент в този показател, както и в експлоатационния срок на своите профили.

PVC дограмата, изработена професионално от най-качествената европейска система SALAMANDER, допринася за големи икономии при експлоатацията му. ПВЦ дограмата с марката SALAMANDER притежава резистентност на околната среда и обезпечава голяма топло- и шумоизолация. Периодичното миене на прозореца (стъкло и рамки) е напълно достатъчно, да се съхрани външният вид на пвц дограмата и да се запазят експлоатационните свойства дълги години.

Основни характеристики на PVC дограмата Salamander

Отлична топлоизолация. Коефициентът на топлопроводимост определя способността на дограмата да предава топлина. От топлинните загуби до голяма степен зависят сметките за отопление. Колкото е по-малка стойността на този коефициент, толкова по-малки ще са загубите на топлина през прозорците.

Отлична звукоизолация. Нивото на шум може значително да се намали и с избора на добре изолиращ стъклопакет.

Възможност за автоматично проветряване. Air Controler е устройство, внедрено в касата на дограмата, което позволява циркулацията на въздуха. По този начин се извършва автоматично проветряване и се намалява появата на конденз.

Профилите SALAMANDER са с искрящо бял цвят и брилянтна повърхност, несравними с останалите марки на пазара. Те са изключително устойчиви на климатични въздействия, лесни за почистване и поддръжка, с гладка и лъскава повърхност и изключително дълъг живот - над 60 години. Именно тези изключителни характеристики определят най-високото качество на продуктите и гарантират лидерското място на пазара.

Богата цветова гама - За декориране на профилите в цветова гама, състояща се от над 1600 цвята, производителят влага висококачествено декориращо фолио от реномираните марки Renolit и Cova, при стриктно спазени изискванията на стандарт RAL - GZ/716 т. 7.

Перфектна функционалност в съчетание с лесна поддръжка - Специалното покритие и гланцирана повърхност на профила затрудняват полепването на замърсяващи частици по повърхността му и улесняват максимално неговото почистване и поддръжка.


Система Brugmann

Технически параметри:
Конструктивна ширина - 73мм
Брой камери - 5
Стъклопакет - до 40мм, включително двукамерен
Коефицент на топлопроводимост - 1,3 W/m2K
Индекс на шумоизолация - 46 dB


Основни предимства на системата:
Произвеждана в гр. Папенбург, северна Германия съгласно немския стандарт за
    RAL GZ - 716
Профили от клас А според европейската норма EN 12608:2003
Изключително дълъг живот - над 60г
Права и заоблена оптика
Светлорезистентна и силно устойчива на климатични въздействия
Атрактивен дизайн в съчетание с висока функционалност
Максимално лесно почистване и поддръжка
Брилянтно бял цвят и блестяща повърхност
Богата цветова гама: 1600 цвята по RAL , включително 12 стандартни имитации на
    дърво
100% възможност за рециклиране и превъзходен екобаланс

цени за pvc дограма Salamander върни се горе


Прозорец от PVC - звеното, което отделя вашият дом от външната среда. За осъществяване на пълен комфорт в помещението, той предотвратява преминаването на студен въздух и влага, намалява температурните загуби в помещението и навлизането на шумове от външната среда.

ПВЦ дограмата е изключително важен елемент за оформянето на фасадата на вашето жилище, офис или къща. Той трябва да бъде лесен за експлоатация, надежден, подвижен и разбира се с дълъг живот.

Всичко това Ви осигуряват PVC прозоречните системи от Profilink !
цени за pvc дограма Profilink върни се горе
Вижте цените за най-често срещаните размери на прозорци

виж цени